Kinderopvang, BSO en peuterspeelzaal

Samen met mijn man en dochter woon ik in Strijen. Per september 2020 kom ik het team van IKC de Pijler versterken als pedagogisch medewerkster.
Momenteel werk ik 12 jaar in de kinderopvang. Op de dagopvang, peuterspeelzaal en BSO heb ik allemaal gewerkt. Sinds september 2018 ben ik werkzaam bij de Hoeksche School Kinderopvang.
Werken met kinderen vind ik erg leuk om te doen, ik kan ervan genieten als de kinderen in hun ontwikkeling stappen maken. Ik vind het leuk om met de kinderen te knutselen, boekjes te lezen en te dansen en zingen. Wilt u nader met mij kennis maken loop dan gezellig even langs voor een praatje. Voor september ben ik al in het gebouw te vinden om samen met het team alles op orde te brengen om in september van start te kunnen gaan. Ik heb er zin in!